Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

Venir i veure, dos verbs que marquen el sentit de la lectura d’avui. Venir, veure, quedar-se, restar amb Jesús. Una bona proposta per començar el temps ordinari, el temps de la rutina, el temps més llarg de l’any. Jesús surt a l’encontre dels que seran els seus deixebles i els crida, el interroga, els pregunta: Què busqueu? Alguns cops quan ens fan aquesta pregunta sabem molt bé quina és la resposta, altres moments dubtem, sovint ens podem fer els despistats. Perquè, realment sabem que és el que busquem? I és que cal molta fe i molta companyia per ser coherents amb la resposta i amb la missió que se’ns encomana.

Venir i veure, en definitiva ser acollidors i oberts, coherents amb el que diem de paraula, i amb el missatge d’aquell que és el nostre model: Jesús. Déu, mitjançant Jesús continua cridant a persones que vulguin construir una societat, un barri, una comunitat més justa. I això es pot fer no omplint-nos de paraules, sinó amb el testimoni de la nostra vida. És quelcom semblant al que va succeir als dos deixebles: van preguntar “Rabí on t’estàs?”. Jesús els convida a experimentar el seu estil de vida. I és que sovint no calen molts arguments o catequesis. Ells varen anar, van veure i el resultat va ser que es van quedar amb ell.

Avui també s’hauria de poder fer el mateix, convidar i compartir, parlar el que sigui just i donar testimoni, convèncer més per l’estil de vida que per les paraules. Molts cops les paraules s’obliden o no s’escolten. Un gest d’acollida, de recolzament, d’amistat... val més que deu mil paraules.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article