Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

Aquest text podria ser considerat fort, i fins i tot fins a contradictori amb el missatge d'amor i pau característic de les paraules de Jesús, que ha anomenat benaurats als quals treballen per la pau. Però el que esdevé és que el seguiment a Jesús requereix una presa de decisió radical; per tant, acceptar l'Evangeli no pot estar en segon pla respecte a  res.

Després de la mort de Jesús, en anunciar-se la Bona Notícia de la salvació, les persecucions que es generarien haurien d'arribar al si de les pròpies famílies, provocant fins i tot la divisió. Els deixebles són advertits del que haurien d'enfrontar en aquest sentit i no van haver d'esperar molt de temps per a constatar la veracitat d'aquestes paraules.

Jesús els diu als seus deixebles que aquest seguiment comporta per a cadascun carregar la pròpia creu. Hem d'estar conscients que en l'ambient en què ens desembolicarem en l'acompliment de la nostra tasca evangelitzadora afrontarem situacions que no hem de defugir sinó enfrontar, com ara: dificultats, temptacions, persecucions i situació extrema que poden implicar fins a la pèrdua de la vida terrestre.

Però hi ha una recompensa per als que rebin a aquells que anuncien el missatge de salvació: l'acolliment no quedarà sense recompensa.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article