Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Altres paraules m'hi ajuden

El despreniment de nostres afeccions exigeix ​​autodisciplina. La qual cosa mai és fàcil, encara que l'alleujament que sentim un cop ens hem desprès d'alguna cosa constitueix una gran alegria. D'alguna manera, és com abandonar una addicció. Ens sentim molt millor després o, almenys quan ens hem recuperat dels símptomes d'abstinència: som lliures.
A vegades, en lloc de desprendre'ns voluntàriament dels nostres afeccions, ens veiem privats d'ells. Mentre estem encara aferrats als nostres diners i les nostres possessions, els podem, per exemple, perdre de sobte per complet o en gran part. Persones a les que estem aferrats possessivament podrien morir. La nostra reputació o imatge pública podria veure’s arruïnada per circumstàncies que no estan sota el nostre control. Algú podria sostenir en públic que les nostres idees són falses.

Aquesta classe de pèrdua és experimentada generalment com una tragèdia, però també podria ajudar-nos a ser més despresos. Podria portar-nos a comprendre que podem viure sense algunes de les coses a què estem aferrats. És un camí difícil. Però per a alguns de nosaltres pot ser l'únic camí. Els escriptors espirituals en diuen "purificació passiva".

 

* Fragment extret del llibre “Jesús, hoy” del dominic Albert Nolan (pàg. 177-178).

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article