Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

Lluc en aquest  fragment ens mostra la transformació de Jesús mentre pregava.: es transformà l’aspecte de la seva cara i el seu vestit es tornà blanc. Jesús està amb Moisès i Elies, els representants de la Llei i els Profetes, també està amb els seus deixebles.

Els dos primers han experimentat en la seva vida el número simbòlic (40): quaranta dies en el Sinaí, Moisès; quaranta dies de viatge cap a l’Horeb, Elies. Estem al principi de la Quaresma, els quaranta dies que ens separen per la celebració de la Pasqua de Jesús.

Podem fer com els deixebles, meravellar-nos i després voler quedar-nos allí, només contemplant, sense entendre res. O podem escoltar la veu que diu: Aquest és el meu Fill, el meu elegit; escolteu-lo. Escoltar Jesús significa seguir el camí que ell va fer. En connexió amb el que han fet d’altres (Moisès- Elies), en companyia dels que formen la seva comunitat (els deixebles), observant les necessitats dels qui l’envolten, i pregant Déu per tenir forces per assumir allò que Déu vol d’ells.

En aquests quaranta dies de quaresma, quins aspectes vull revisar del meu camí?

Faig el camí en comunitat o vaig per lliure?

Vaig descobrint i entenent allò que em demana Déu o em passa com als deixebles: Parlaven sense saber el que deien.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article