Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Altres paraules m'hi ajuden

A l'espera de l'encontre amb Déu...


Continuo caminant

Jo buscava Déu tota la vida per camins sense compte i per un món sense fi.

Vaig creure veure'l en els cims de les muntanyes, però per quan jo arribava, Ell no estava allí. Vaig creure sentir-lo a la llunyania de les estrelles, però quan m'apropava, Ell ja havia marxat.

Un dia, de cop i volta, em vaig trobar davant un palau enlluernador amb un gran portal sobre el qual hi havia escrit en lletres d'or: "La casa de Déu". Em vaig omplir d'alegria i vaig pujar sense alè els graons que duien a l'entrada.

Però quan havia aixecat ja la mà per trucar a la porta, em va assaltar un dubte i la meva mà va quedar en l'aire sense trucar, vaig pensar: -Si aquesta és en veritat la casa de Déu i em trobo amb Ell, s'acaba tot per a mi; s'acabarà l'alegria de la recerca, el motiu de caminar. Una vegada que trobi a Déu, què faré? I vaig quedar paralitzat sense trucar.

Algú, des de dintre, havia sentit els meus passos i es va escoltar una veu que preguntava: -Qui hi ha?." Jo vaig apretar a córrer cap avall i em vaig allunyar d'aquell lloc amb rapidesa. I vaig anotar el lloc en la meva ment per no tornar a apropar-m'hi.

Continuo caminant, continuo somiant, continuo buscant. No vull detenir-me en cap palau per esplendorós que sigui, en cap imatge per bella que sigui, en cap concepte per perfecte que sigui. Aquell a qui anhela la meva ànima està per sobre de tot i més enllà de tot. Ell és la força del meu caminar, l'alè dels meus pulmons, el motiu de la meva existència. Continuaré vivint l'aventura de caminar, tot esperant la sorpresa eterna."

Rabindranath Tagore


Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article