Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Contes

 

Contes, narracions i reflexions curtes que fan pensar, confrontar la nostra vida, i pregar.

Veure

Un ancià que tenia un greu problema de miopia era un expert en avaluació d'art. Un dia va visitar un museu amb alguns amics. Se li van oblidar les ulleres a casa i no podia veure els quadres amb claredat, però això no li va frenar a manifestar les seves fortes opinions. Tan aviat van entrar a la galeria, va començar a criticar les diferents pintures. Al detenir-se davant el que pensava era un retrat de cos sencer, va començar a dir. Amb aire de superioritat
- : "El marc és completament inadequat per al quadre. L'home aquesta vestit en una forma molt ordinària i espelleringat. En realitat, l'artista va cometre un error imperdonable al seleccionar un subjecte tan vulgar i brut per al seu retrat. És una falta de respecte". L'ancià va seguir el seu xerroteig sense parar fins que la seva esposa va aconseguir arribar fins ell entre la multitud i el va apartar discretament per a dir-li en veu baixa:
- "Estimat, estàs mirant un mirall".

Moralitat: Triguem a reconèixer i admetre les nostres pròpies faltes, que semblen molt grans quan les veiem en els altres.

 

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article